De salon

Bij Charissa's Trimparadijs staat het comfort van uw huisdier voorop, elke hond/kat is uniek en heeft een andere behandeling nodig.

 Er wordt voldoende tijd ingepland zodat er niks tekort komt, en de behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

Wij werken alleen met de beste producten, voor ieder vachttype hebben wij een speciale shampoo. Mocht de vacht het nodig hebben gebruiken wij ook conditioner voor de vacht. Wilt u weten welke shampoo u thuis het beste kunt gebruiken? Wij adviseren u graag.

Tussen het trimmen door geven wij uw hond (indien nodig) even een kleine pauze. Uiteraard beschikken wij over de nodige koekjes in de salon, zodat wij de hond kunnen belonen op de juiste momenten. Als uw hond een allergie heeft of speciaal dieet, horen wij dit graag van te voren.

Alle honden worden volgens de ras standaard getrimd tenzij u andere wensen heeft, u kunt dit aangeven als u de hond komt brengen.

Wij vinden het heel belangrijk dat de hond het prettig vind om naar de trimsalon te gaan. Daarom proberen we de hond zo goed mogelijk op zijn gemak te stellen, lekker een rustgevende massage in bad, vindt hij het lekker om achter zijn oor gekriebeld te worden? Nou dan masseren we de shampoo daar toch even net wat langer in. Het gaat erom dat ze er echt van kunnen genieten. 

 

 Bij de behandeling van katten proberen we juist om de behandeling zo snel, efficiënt en goed mogelijk uit te voeren. Het is belangrijk de kat in haar waarde te laten en om in alle rust de vachtproblemen op te lossen en te voorkomen. De behandelingen worden dan ook zonder narcose of andere kalmerings middelen uitgevoerd. Er wordt gestreefd naar een rustige en stressvrije behandeling waar het welzijn van de kat voorop staat.


Contact:
Hoofdbank 16
6343-BT Klimmen
Tel: 0616057825 
Email: Info@charissastrimparadijs.nl

KvK Nr: 78517990

BTW Nr: NL003341142B86

                                           

Openingstijden:
Ma- 8:00 - 18:00
Di- 8:00 - 21:00
Wo- 8:00 - 18:00
Do- 8:00 - 21:00
Vr- 8:00 - 18:00