Over ons

Mijn naam is Charissa Braeken, ik ben 24 jaar en trotse eigenaresse van Charissa's Trimparadijs!

Mijn hele leven ben ik al een dierenliefhebber geweest. Ik heb mezelf altijd zoveel mogelijk bezig gehouden met dieren, voornamelijk honden, katten en paarden.

 

Op mijn 18de ben ik begonnen aan de opleiding dierverzorging die ik 2 jaar later heb afgerond. Via een eerder gelopen stage in een honden trimsalon ben ik erachter gekomen dat ik het werk ontzettend interessant vond, en ben ik daarom begonnen aan de opleiding tot hondentrimmer in Harderwijk om me meer te gaan richten op de vachtverzorging.

De kneepjes van het vak heeft Nicole Wiggers van honden verzorgings intituut te Heerlen me bijgebracht tijdens mijn leuke en leerzame stageperiode.


 In september 2020 heb ik mijn diploma tot hondentrimster behaald en ben ik dus in het bezit van een erkend diploma. Ook heb ik een EHBO- cursus gevolgd voor honden in Harderwijk, en ben ik in het bezit van een certificeerde eenheid hond/kat. Daarnaast heb ik meer kennis opgedaan tijdens cursussen van de rassen Schnauzer, Bouvier des Flandres,Poedel, Labradoodle en Pomeranian en heb ik van deze rassen een apart certificaat. In Augustus 2022 heb ik het certificaat Angst en Agressie in de Trimsalon behaald.

 

Ik heb echt mijn passie gevonden, ik werk elke dag met een big smile. De honden en katten zijn stuk voor stuk hartstikke leuk, en het geeft ongelooflijk veel voldoening om ze weer netjes en verzorgd af te leveren. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen een schone en nette hond terug krijgt maar dat de hond het ook naar zijn zin heeft bij mij in de salon. 

 

Hieronder op de foto zie je mij met mijn 2 honden Juul (Jack Russel) en Vyana (Konigspoedel ).

 

Danique Vliegen

Mijn naam is Danique Vliegen, ik ben 27 jaar en woon in Eijsden. Ik ben opgeroeid in een gezin waar altijd wel één of meerdere honden te vinden waren! Ze geven zoveel liefde en ze zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik heb in 2018 de opleiding dierverzorging/management afgerond. Tijdens die opleiding heb ik meerdere stages gelopen waaronder in een asiel/pension voor honden met gedragsproblemen. Dit vond ik erg interessant.

 

Ook heb ik 6 weken in een dierenartsenpraktijk meegedraaid en wat medische kennis opgedaan. Momenteel volg ik de opleiding tot hondentrimster in Harderwijk. Een spontane keuze die goed uitgepakt heeft want ik heb nu iets gevonden wat ik echt heel leuk vind!

 

Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag te vinden bij Charissa's trimparadijs. Ik kijk er naar uit om jullie trouwe viervoeters te ontmoeten in de trimsalon!


Contact:
Hoofdbank 16
6343-BT Klimmen
Tel: 0616057825
Email: Info@charissastrimparadijs.nl

KvK Nr: 78517990

BTW Nr: NL003341142B86
Openingstijden:

Ma- 8:00 - 18:00
Di- 8:00 - 21:00
Wo- 8:00 - 18:00
Do- 8:00 - 21:00
Vr- 8:00 - 18:00