Workshop Vachtverzorging

Misschien valt het vachtonderhoud van uw hond ontzettend tegen. U doet zo ontzettend uw best, maar telkens als uw hond naar de trimsalon gaat, blijken er toch weer klitten in zijn vacht te zitten. Of misschien heeft u net een puppy aangeschaft en wilt u hem de best mogelijke verzorging geven. Dan is onze workshop ‘vachtverzorging’ bij Charissa´s Trimparadijs precies wat u zoekt! U leert hoe u de hond het beste kunt onderhouden tussen de trimbeurten door. 

Wat houdt de workshop ‘Vachtverzorging’ in?

Tijdens deze workshop leert u hoe u de moeilijke vacht van uw hond zo goed mogelijk kunt onderhouden. In een privé-les krijgt u samen met uw eigen hond alle aandacht. Zo leert u alles wat u moet weten om uw hond met gemak tot in de puntjes te onderhouden.Een leuke, leerzame dag, waarna je met het volste vertrouwen het vachtonderhoud tegemoet kunt zien!

Hoelang duurt de workshop?

De duur van deze workshop is ongeveer 2 tot 2,5 uur.  Een leuke leerzame dag waarna u met het volste vertrouwen het vachtonderhoud tegemoet kunt zien!

U leert hoe u:

  • Uw hond wast en met welke shampoo (afgestemd op het type vacht van uw hond).
  • Uw hond droogt met de waterblazer zonder extra klitten te veroorzaken.
  • Uw hond op de juiste manier borstelt en kamt zonder zijn huid en vacht te beschadigen.
  • Beginnende klitjes verwijdert.
  • Veilig de oogjes vrij knipt.
  • De voetzooltjes en voetjes knipt.
  • De gevreesde vachtwissel doorkomt zonder dat u hond kaal hoeft.
  • De sanitaire delen vrij knipt.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de workshop zijn €120,-. Als u een kijker mee wilt nemen, dan kost dit €60,- extra.

De workshops komen zeer regelmatig terug. Neem gerust contact met ons op voor beschikbare data en meer informatie!  

LET OP!

Indien de hond vervilt is of te veel klitten heeft, kan de workshop geen doorgang vinden en zal er een nieuwe datum gepland moeten worden. In plaats van de geplande workshop zal de trimster je hond nu de benodigde trimbeurt geven. Dit kost je de gebruikelijke prijs voor een reguliere trimbeurt, afhankelijk van de grootte van de hond en de staat van de vacht. Het betaalde bedrag voor de workshop wordt niet gerestitueerd maar blijft staan tot de volgende workshop. Je kunt helaas niet aanwezig blijven bij de trimbeurt, aangezien de trimster haar volledige concentratie nodig zal hebben voor het veilig verwijderen van de klitten of viltlaag van je hond. Indien je besluit de hond niet te laten trimmen, betaal je 100% annuleringskosten. 


Contact:
Hoofdbank 16
6343-BT Klimmen
Tel: 0616057825
Email: Info@charissastrimparadijs.nl

KvK Nr: 78517990

BTW Nr: NL003341142B86                                                 

Openingstijden:
Ma- 8:00 - 18:00
Di- 8:00 - 21:00
Wo- 8:00 - 18:00
Do- 8:00 - 21:00
Vr- 8:00 - 18:00