Huisbezoeken

Ga je een weekendje weg, op vakantie, een dagje er tussenuit of heb je een lange werkdag en weet je niet hoe je met de verzorging van je huisdier (en) moet?

  Ben je op zoek naar iemand die de dieren net zo goed verzorgt als je zelf zou doen? Zoek je iemand waar je altijd op kan rekenen? Buren, vrienden of familie zijn niet altijd in de mogelijkheid of beschikbaar om je huisdier bij jouw afwezigheid te verzorgen. Bovendien zijn sommige dieren, zoals bijvoorbeeld katten en konijnen, vaak nogal stressgevoelig en kunnen zij een verblijf in een dierenopvang als erg zwaar ervaren.

 

Kies daarom deze keer eens voor een professionele dierenoppasser aan huis. Niets is zo fijn voor een dier om in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving verzorgd te worden. Zo ga je met een gerust hart op vakantie of naar je werk.

 

Mogelijk voor katten, honden, kleine huisdieren, paarden en overige dieren zoals boerderijdieren. 

 

Hoe verloopt een huisbezoek door ons?

* Deze takenlijst is indicatief en steeds in overleg (verschilt ook per diersoort)

 

  • Bij aankomst aan de woning gebeurt er eerst een inspectieronde. Alle ramen, deuren en luiken worden nagekeken en gecheckt op gebreken of onregelmatigheden. Indien er geen speciale zaken opgemerkt worden, zal onze oppasser de woning betreden.

 

  • Na binnenkomst worden eerst de dieren begroet en geknuffeld. Terwijl de oppas haar spullen wegzet, krijgt het huisdier een snoepje (indien toestemming eigenaars) ter verwelkoming. Indien de dieren zich niet laten zien, zal de oppas uitzoeken waar ze zich verstoppen. Bij een huisbezoek moeten de dieren altijd gezien worden om zeker te zijn dat ze fysisch in orde zijn. Onze eerste zorg gaat steeds naar het huisdier!

 

  • De eetbakjes worden weggenomen, ontdaan van vorige etensresten, en gereinigd, alvorens deze opnieuw te vullen. De plaats rond de etensbakjes wordt schoon gemaakt. Wanneer de dieren eten, worden de bijkomstige taken uitgevoerd.

 

  • Uitwerpselen van het huisdier worden opgeruimd, van de katten worden de uitwerpselen uit de kattenbak genomen, of indien nodig verversen wij de volledige kattenbak. De verloren korrels rondom de bak worden opgeruimd. Indien nodig zullen wij de ruimte waar de dieren zich bevinden stofzuigen.

 

  • Indien de klant dit wenst, gebeuren nu de extra taken. Plantjes water geven, de brievenbus legen, vuilnis buiten dragen, zijn taken die op aanvraag mogelijk zijn. Voor de klanten met honden gebeurt nu de wandeling, tenzij dat de volgorde van taken anders onderling besproken worden.

 

  • Na het afwerken van de takenlijst, volgt nu het knuffel- en speelmoment. Onze oppassers hebben steeds een goedgevulde tas vol speelgoed bij, om de dieren die interesse hebben, bezig te houden. Dieren die houden van knuffelen krijgen op dit moment de nodige liefde en aandacht. Heeft uw dier minder nood aan sociaal contact? Dan zorgen we voor enkele bijkomende taken.

 

  • Op het einde van de oppastaak, worden alle dieren en kamers gecontroleerd, zodat er geen dieren opgesloten worden. Na een laatste knuffel vertrekt onze oppas naar een volgende klant.

 

 


Contact:
Hoofdbank 16
6343-BT Klimmen
Tel: 0610995402 
Email: Info@dierenoppasservicelimburg.nl

KvK Nr: 78517990

BTW Nr: NL003341142B86                                    

Openingstijden:
Ma- 8:00 - 22:00
Di- 8:00 - 22:00
Wo- 8:00 - 22:00
Do- 8:00 - 22:00
Vr- 8:00 - 22:00

Za & Zo 10:00 - 22:00