Mengverhouding: 15-1.


Midnight White shampoo is de juiste keuze voor een diepe,zachte en ook grondige reiniging voor honden met een witte vacht. De unieke formule van Midnight White met aloë en Vitamine E waardoor Midnight White reinigt met behoud van de natuurlijke vochtbalans. Verwijdert eenvoudig vlekken en geur uit de vacht. Hoog geconcentreerd waardoor zuinig in gebruik. Kan regelmatig gebruikt worden zonder dat het problemen geeft! Zeer geschikt voor honden, katten, pups & kittens.

Professionele shampoo die zorgt voor een milde reiniging en het zwart van zwarte vachten intenser maakt. Helpt om rode tinten, koperen glans en verbleking door de zon te verwijderen. Het resultaat is een glanzende, fris geurende en gemakkelijk doorkambare vacht. Regelmatig gebruik is aangeraden voor een schitterend show ring resultaat. Hoog geconcentreerd en dus zuinig in gebruik.

Mengverhouding: 15-1.


Desert Almond shampoo is de juiste keuze voor een zachte en ook grondige reiniging voor honden. De unieke formule van Desert Almond met aloë en Vitamine A,D,E verwijdert eenvoudig de geur uit de vacht en vervangt deze door de frisse geur van amandelen. Hoog geconcentreerd waardoor zuinig in gebruik. kan regelmatig gebruikt worden zonder dat het problemen geeft! zeer geschikt voor honden, katten, pups & kittens.

Deze shampoo reinigt en hydrateert grondig, zorgt voor een diepere kleur en is geschikt voor alle vachttypes en kleuren. Milde doch zeer rijke shampoo die zorgt voor een zachte, glanzende en makkelijk borstelbare vacht zonder het volume aan te vallen. Geeft extra volume, glans en een geraffineerde geur. Ideaal voor honden, katten, puppies, kittens en alle andere huis- en boerderijdieren.

Mengfles 1 LTR

€ 2,00

Mengfles 1 LTR

€ 2,00

Ideaal om uw geconcentreerde shampoo in aan te maken. Tip! het aan te maken product shampoo of crèmespoeling ten alle tijden aanmaken met warm water, op deze manier legt het product makkelijker op

Bespaar kostbare tijd tijdens het trimmen en zorg ervoor dat alle stress en ongemak verdwijnt tijdens het doorkammen. De Ready To Use-formule geeft u controle over statische elektriciteit op de vacht. Ideaal om te gebruiken tijdens of na het baden, op droog of nat haar. Moet niet uitgespoeld worden. Zorgt voor een zachte, glanzende en gemakkelijk doorkambare vacht. Deze Ultimate detangler is geschikt voor honden, puppies, katten, kittens, paarden en lamas door zijn gebalanceerde pH-waarde.

Double K KERI-COT conditioner combineert keratine en abrikoos in deze rijke vochtinbrengende conditioner met een frisse abrikozengeur! KERI-COT brengt het haar terug tot leven en voorkomt beschadiging. Verrijkt met vitamines, aminozuren en Aloë. Geschikt voor honden, katten, puppy’s, kittens en alle huisdieren en boerderijdieren.

Deze rijke en kruidige designergeur voor honden is perfect voor het verfrissen en ontgeuren van hondenvachten, waardoor meisjes heerlijk ruiken. Deze eau de cologne bevat kamille-extract om de huid te kalmeren, en is perfect om op te sprayen na een bad of een verzorgingssessie.

100ML

Deze mannelijke designergeur voor honden is perfect voor het verfrissen en ontgeuren van hondenvachten, en laat de kleine man heerlijk ruiken. Deze cologne bevat kamille-extract om de huid te kalmeren, en is perfect om op te sprayen na een bad of een verzorgingssessie.

100ML

Deze verfrissende kruidige designergeur voor honden is perfect voor het verfrissen en ontgeuren van hondenvachten, waardoor jongens heerlijk ruiken. Deze eau de cologne bevat kamille-extract om de huid te kalmeren, en is perfect om op te sprayen na een bad of een verzorgingssessie.

100ML

Deze rijke en kruidige designergeur voor honden is perfect voor het verfrissen en ontgeuren van hondenvachten, waardoor meisjes heerlijk ruiken. Deze eau de cologne bevat kamille-extract om de huid te kalmeren, en is perfect om op te sprayen na een bad of een verzorgingssessie.

100ML

Deze rijke en kruidige designergeur voor honden is perfect voor het verfrissen en ontgeuren van hondenvachten, waardoor jongens heerlijk ruiken. Deze eau de cologne bevat kamille-extract om de huid te kalmeren, en is perfect om op te sprayen na een bad of een verzorgingssessie.

100ML 

Deze spray geeft een buitengewone glans en zijdeachtig uitzicht aan alle soorten vachten. De zorgvuldig geselecteerde componenten hebben een niet-vettig, verzorgend effect. Deze spray kan gebruikt worden als verzachter voor de droge vacht, die met een glanzende film bedekt wordt. Voorkomt klitten en vergemakkelijkt het borstelen.

300 Ml

Quick Fix Show Tech

€ 15,50

Quick Fix Show Tech

€ 15,50

Dit verbazingwekkende, unieke product biedt de oplossing voor de meest voorkomende vachtproblemen. Deze spray is een must-have: 

Voor het direct ontwarren en ontklitten: De Quick Fix spray bevat een hydraterende en verzorgende behandeling die elke haarlok zal conditioneren en hydrateren en de schubbenlaag zal sluiten. Hij brengt een beschermend laagje aan op elke haar, wat resulteert in een verbazingwekkend gladde vacht. Haarklitten en knopen zullen minder snel ontstaan, ze zullen ook veel gemakkelijker uit te borstelen zijn. Minder onderhoud en borstelen is dus nodig.

500 Ml

Magic Towel

€ 9,95

Magic Towel

€ 9,95

Deze unieke micro-poreuze doek absorbeert 50% meer water dan andere handdoeken. U droogt uw huisdier super snel in een mum van tijd! Deze handdoek is zeer sterk en u zult er jaren van genieten, mits de nodige zorg. Gemakkelijk uit te wringen - haar kan gemakkelijk afgewassen of uitgeschud worden. Zacht en soepel, slechts 2 mm dik. Kan ook gebruikt worden in de zomer om het dier koel te houden - gewoon onderdompelen in koud water en op de rug van de hond leggen. Een must voor alle hondeneigenaars

Contact:
Hoofdbank 16
6343-BT Klimmen
Tel: 0616057825
Email: Info@charissastrimparadijs.nl

KvK Nr: 78517990

BTW Nr: NL003341142B86                                                 

Openingstijden:
Ma- 8:00 - 18:00
Di- 8:00 - 21:00
Wo- 8:00 - 18:00
Do- 8:00 - 21:00
Vr- 8:00 - 18:00